SAŠO PETEK

1.       Kratek življenjepis

Moj življenjski slog in moto je šport, v katerem uživam in tekmujem, se o njem dnevno izobražujem in delim svoje znanje z drugimi.

S športom sem se začel ukvarjati že zelo zgodaj in za hobi igral košarko. V fitness pa sem se prvič odpravil pred dvanajstimi leti. Že po mesecu dni sem ugotovil, da je to tisto pravo, da mi je ta šport pisan na kožo, da sem v njem lahko uspešen. Ostal sem v fitnesu in brez njega si več ne predstavljam življenja.

Dosegel sem kar nekaj odmevnih rezultatov, postal sem državni, evropski in svetovni prvak. Prav tako sem prva mesta osvojil na številnih drugih tekmah v Sloveniji in tujini. V čast si štejem predvsem svojo zadnjo udeležbo na tekmi v Madridu v Španiji, kjer sem na tekmovanju Arnolda Schwarzeneggerja dosegel odlično uvrstitev. Poleg vsega naštetega pa imam narejeno tudi mednarodno licenco za fitnes trenerja S.M.A.R.T. Personal Trainer Certification.

Kot poseben in najpomembnejši dosežek pa si štejem, da sem s svojimi strankami dosegel cilje, ki smo si jih postavili skupaj.

MOJI TEKMOVALNI DOSEŽKI:

§  1. mesto Bihač Open 2005, BIH

§  1. mesto in skupna (overall) zmaga Nature´s best Maribor 2005, Slovenija

§  1. mesto IBFA Sapri – Italia 2005, Italija

§  2. mesto IBFA Italia 2005, Italija

§  1. mesto Bihač Open 2006, BIH

§  1. mesto Bihač Open 2007, BIH

§  2. mesto Noč šampionov Zagreb 2007, Hrvaška

§  skupni državni prvak IBFA v bodybuilding kategoriji Koper 2007, Slovenija

§  svetovni in državni prvak v visoki bodybuilding kategoriji IBFA Koper 2008, Slovenija

§  5. mesto svetovno NABBA, Malta 2010

§  2. mesto NABBA Universe Anglija

§  1. mesto in skupna (overall) zmaga IFBB Austria Open 2011

§  12. mesto najprestižnejša tekma Arnold Clasic Madrid 2011

§  1. mesto in skupna (overall) zmaga IFBB Maxximum Open Maribor 2012

2.       Zakaj ste se odločili za kandidaturo?

Za kandidaturo sem se odločil, ker si v Kočevju želim pozitivnih sprememb na vseh področjih, ter osebno pripomoči  pri le-teh na področju športa.

3.       Na katerem področju se nameravate najbolj aangažirati?

Angažirati se nameravam na področju razvoja športa med vsemi generacijami občanov. Športne navade bi želel približati tudi mladim, katere vse bolj pesti nezdrav način življenja, kI so podvrženi zaradi sodobnega tempa.

4.       Kaj dobrega počnete za vašo skupnost?

Z veseljem pomagam vsem, ki želijo trenirati v fitnessu, si želijo spremeniti svoje prehranjevalne navade ali pa so zgolj radovedni na področju pravilnega treninga in ustrezne prehrane.