MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE Z MOJO KOČEVSKO

Dan bomo pričeli z jutranjo telovadbo, nato pa se bomo skupaj z vami družili po različnih kotičkih, ki smo jih pripravili za vas:

Poslikave obraza ter pravljični kotiček bo odkritje na ploščadi za najmlajše, o svetu »body buildinga« ter pravilni uporabi fitnes naprav bodo dijaki oz. vsi tisti, ki jih to zanima, spregovorili z Sašom Petkom (nekdanjim .- ex svetovnim mladinskim prvakom v omenjeni disciplini). Kako postopati in pomagati prijatelju v primeru srčnega zastoja bo na Mestni ploščadi prikazal Primož Velikonja, s Tanjo Štajdohar bomo plesali, gospa Darinka nam bo predstavila prve joga korake v minutah za obraz, telo in dušo. Anja Janeš pa bo z ekipo skrbela za pripravo zdravih napitkov – smutijev. Svoj kotiček boste lahko našli tudi na ustvarjalni delavnici kjer bodo aktivne upokojenke delček svojega znanja in spretnosti ponudile vsem obiskovalcem.

Želimo si, da skupaj z vami pripravimo »svetlo« in veselo sobotno dopoldne zato vas vabimo, da se nam to soboto pridužite, na Mestni ploščadi, s pričetkom ob 9.00 uri.

kandidat za župana, dr. Vladimir Prebilič ter članice in člani Liste Moja Kočevska

<< nazaj